Itt az ősz, és itt a szilva. Természetesen ilyenkor jön az elmaradhatatlan szilvás gombóc. Tényleg a világ egyik legjobb kajája, nem véletlenül énekelték meg.
De időnként az eredeti receptet fel szoktam turbózni úgy, ahogy a gyerekek szeretik. Nem sokban különbözik a hagyományos szilvás gombóctól, csak egy feljavított változat.
Nincs másra szükség, mint egy adag csokipasztillára:
Készítsük el a hagyományos szilvásgombócot, és a mag helyére tegyünk néhány pasztillát.
Az eredmény magáért beszél.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?