Help Sales ÁSZF

Abszolút indokolatlan csomagolás

Csak a szemét több tőle.dizájn csomagolás szemét

Tovább


Szükségtelen csomagolás

Az ostoba túlzott csomagolás a lusták nemlétező igényeinek kielégítésére. És csak fuldoklunk a szemétben.dizájn szemét csomagolás felesleges

Tovább


Ügyes konyhai szemetes

A konyhai szemetesben higiéniai okokból általában nejlonzacskót használunk. Könnyebb a szemetet kivinni, és a szemetes is tisztább marad. Takarékosságból szívesen használjuk fel benne a bevásárláskor kapott műanyag szatyrokat. Egy ötletes konyhai szemetes egyúttal megoldja, hogy hol tároljuk felhasználásig a szatyrokat: a szemetesben. A szemetesre egyszerűen ráhúzható a szatyor füle, a zacskók egymás felett tárolhatok, és a teli kivétele után azonnal használható a következő.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Ami nélkül úriember sosem teszi ki otthonról a lábát

Napi videó:   Bálnák evolúciója

Napi fotó:  A lovaglás igazi szeretete

(via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.