Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Abszolút indokolatlan csomagolás

Csak a szemét több tőle.dizájn csomagolás szemét

Tovább


Szükségtelen csomagolás

Az ostoba túlzott csomagolás a lusták nemlétező igényeinek kielégítésére. És csak fuldoklunk a szemétben.dizájn szemét csomagolás felesleges

Tovább


Túró Rudi szem

Olcsó, pillanatok alatt kikeverhető, csak a sütésre kell várni.

A sütemény nevét maga a formája adta, az őzgerincben ilyen szem-formájúra sül a tészta. Adta magát az ötlet, hogy egy szembogár kerüljön a közepébe. Hosszú tárolhatóságra ne számítsunk, mert gyakorlatilag azonnal elfogy, ahogy az asztalra tesszük.

Túró Rudi szem

Tovább


Étterem magányosoknak

Belépés és helyfoglalás kizárólag egy főre. Hollandia fővárosában, Amszterdamban megnyílt a világ első egyszemélyes étterme.

Tovább


Indiana Jones-leves

Évek óta a gyerek bulik sztárja ez a leves, elképesztő sikere van a kiskölyköknél. Bezzeg a szülők...

 

Ki ne emlékezne az Indiana Jones második részének vacsora jelenetére, ahol a levesben szemgolyók úszkálnak. Néhány évvel ezelőtt egy édességesnél láttam először habcukorból készült, málnaszörppel töltött szemgolyókat (gondolom, Amerikában Halloween édesség). Minden gyerek olyat akart. Ekkor ugrott be a filmben látott leves. Rögtön megvettem egy doboz szemgolyót.

Legközelebbi gyerek bulin gyümölcslevest főzte, ezt a legtöbb gyerek imádja, nyári rohangálás után szívesebben is eszik. Ebbe csempésztem bele a szemgolyókat. Egy élmény látni a gyerekarcokat: először értetlenség, azután a felismerés, végül a hatalmas vigyor és ujjongás.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Kilométeres virágösvény

Napi videó:   Rosszul sikerült autó-átugrások

Napi fotó:  A nagy lyuk mellett élni

Macskaőrség:   Beszélgető ikrek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.