Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szeletelt csokoládé

Nem, ez nem a mi csokis sajtunk, ez valami más.

dizájn csokoládé szeletelt nama Japán csoki

Tovább


Hétvégi dizájn: tortaszeletelő és tálaló

Modern dizájn

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Doboz-hotel

Macskaőrség:  Macskák mentés előtt és után

Napi videó:   A kutya nem engedi

Napi fotó:  Fodrásznál voltunk  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hétvégi dizájn: Eper csumázó és szeletelő

Ha már unod kézzel csinálni.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Bűnös kutyák 

Macskaőrség:  Most ide bezárlak

Napi videó:   Mobil lézer-billentyűzettel

Napi fotó:  Egy szál virág  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Mond azt, hogy csíííííííz!

Ennél stílusosabb sajtszeletelőt el sem tudnék képzelni: Polaroid fényképezőgép. Csak a fotó helyén a sajtszelet jön ki. Akinek ettől nem ül vigyor az arcára...

Tovább


Ezt kemény lesz lenyomni

Sokan szeretik a sült szalonnát a hamburgerben, de ez a fickó kicsit túlzásba esett: 1050 szelet szalonnával fejelte meg a szendvicset. Kisütni sem lehetett egyszerű, de sikerül-e megenni?

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.