Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: cápát a strandra

Vajon mit dugdos a hátusznya alatt?

hétvégi dizájn cápa strand

Tovább


Az abszolút strandpohár

Ez a pohár a strandra, a tengerparti homokra lett kitalálva. Törésálló akril máanyagból készült, úgy úszik a víz felszínén, hogy nem borul fel, és a homokba leszúrva soha ne fog felborulni. De otthoni medencés bulin is jól jöhet.

dizájn pohár strand

 dizájn pohár stranddizájn pohár strand

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

Tovább


Hőérzékeny bögre

idilli strandjelenet, de ha feltöltöd valami forró itallal:

Az interneten 13 dollárért megrendelhető.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a a több mint huszonkétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Baba és kutya együtt alszik

Napi videó:   Freestyle kerekesszék

Napi fotó:  Leparkoltam, na és?

Macskaőrség:   Hímzett macskák

(via amazon)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hova rakjam a sört

Strandon, bulin, vagy horgászás közben kortyolgatjuk a sörünket, de kell a szabad kéz, le kell tenni valahova a sört. A földre nem szívesen tesszük le, mert valaki felrúgja, belemásznak a bogarak, stb. Ilyen helyzetekben lehet megoldás a sörtüske, egy kemping sörtartó, amelyet csak le kell szúrni a földbe. Az interneten megvásárolható 10 dollárért.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Csak hiszed, hogy azt látod

Napi videó:   Táncos lábú rendőrnő

Napi fotó:  Árnyékjáték

(via wanelo)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.