Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: sportos edényalátét

Hétvégi dizájn sportos edényalátét

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Ostoba tetoválások
Macskaőrség:   A lustaság csúcsa
Napi videó:   Golf baleset
Napi fotó: Tankolni kellett

Tovább


Sport-torták

Sportmániásoknak kötelező születésnapi ajándék.

Tovább


Kenguru palack

Amikor az ember aktívan mozog, például fut a természetben gyakran problémát jelent, hova tegyen egy kis pénz, egy kulcsot, vagy egy zsebkendőt. Viszont általában visz magával egy palack vizet. Ez adta az ötletet a kenguru palackhoz.

A hétdecis, szivárgásálló, egy kézzel is remekül használható palack oldalán egy pattintós fedelű zseb található, ahol kényelmesen elfér egy pénz, a kulcs. A fedél megbízhatóan záródik, és cseppálló is.

13 dollárért megvásárolható az interneten.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:  Propaganda-lakás Észak-Koreában

Napi videó:   Szellemváros

Napi fotó:  Furcsa fürdőzés

(via amazon)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.