Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vulkánkenyér

Izland ősi kenyérsütési módját maga a vulkanikus sziget biztosítja. A Föld forró, csak beássák a nyers kenyértésztával teli fazekat 24 órára a földbe, és másnapra kész is az autentikus rozskenyér.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

videó recept kenyér sütés Izland vulkánvideó recept kenyér sütés Izland vulkán

Tovább


Ausztrál rák BBQ

Így néz ki, amikor az ausztrál tinédzserek egy kis roston sült rákot esznek.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)videó ausztrália BBQ rák fogás sütés

videó ausztrália BBQ rák fogás sütés

Tovább


Sütögetés láván

Nem tudom, hogy félreértette, mit jelent a lávakövön sütés, vagy csak az extrém főzésnek hódol. De komoly előkészületek után folyós láva felett sütötte meg pecsenyéjét.

Tovább


Egyszerű és nagyon gyors fehér kenyér

Előfordul, hogy későn vesszük észre, hogy elfogyott, vagy nem elég a kenyér. Gyorsan kellene még, de egy normál kenyérsütésre nincs idő. Ez a recept a kezdéstől számítva akár két óra alatt elkészül. Természetesen nem lesz olyan jó, mintha normálisan készítenénk. Nem lesz olyan fényes, nem lesz olyan vastag a héja, nem lesz olyan kiforrott az íze. De a cél most a gyorsaság. És még mindig jobb, mint a bolti.

Tovább


A legegyszerűbb kenyér - az alapvető fortélyok

Ha ezt a kenyeret megtanulod jól sütni, a többivel sem lesz gondod.

Amikor a kezdők megpróbálkoznak a kenyérsütéssel, sokan azzal rontják el, hogy mindjárt valamilyen bonyolultabb, kevert lisztes, több magvas, öreg tésztás, félnapig kelesztett csodával próbálkoznak. Az atléták sem a stadionban születnek, ők is először megtanulnak járni. Ez a helyzet a kenyérsütéssel is. Először sajátítsuk el a legegyszerűbb kenyér készítését, ha ez már megy, akkor próbálkozzunk bonyolultabb receptekkel.

Az alapkenyér receptje évszázadok óta ugyanaz. Nem kell hozzá más, mint liszt, víz só, és élesztő. Nem kell túlmisztifikálni a dolgot, a kenyér valójában önmagát csinálja meg, Nekünk csak az alapanyagokat kell megfelelően összerakni.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.