Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legszebb söröző

Képzelj egy templomot. Fenn a fán. És még sört is mérnek benne.

Tovább


Az egyetlen offline söröző

Hála az okos telefonoknak, az emberek a nap minden percében nyomkodják, még a legjobb társaságban is. Nincs szörnyűbb látvány, mint amikor a sörözőben egy társaság üldögél, és az emberek fele a mobilját bámulja. A világ egyetlen offline sörözője, a Salve Jorge bár szenzációs megoldást talált ki, hogy az emberek ne használják a mobilt, és újra egymással foglalkozzanak. A bár imázsvideója.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   New York a XIX. században

Napi videó:   Lucky Luck 20 év múlva

Napi fotó:  A gondolkodó kenguru

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.