Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: Söröspalack cumisüveg

Ezt tényleg csak kantáros famerben szabad inni.
 

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: A farönkök titka

Macskaőrség: Macska a mosdóban 2.

Napi videó: Tank bár

Toochee-fotó: Szorult helyzetben 2.

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Imádkozó csirke

Egész csirkét sütni sokféleképpen lehet: grillezve nyárson vagy rácson, állványra állítva, só-ágyon, sütőzacskóban, és még vagy tucatnyi módon. Ez is egy hasonló módszer, bár némileg változtattam rajta, mert az eredetivel kapcsolatban fenntartásaim voltak.

Tovább


A világ második legnagyobb sörösüveg-gyűjteménye

Ez az aprócskának tűnő vidéki pajta rejti a világ második legnagyobb sörösüveg gyűjteményét. Ez is a bizonyíték arra, hogy a hosszú svéd éjszakák alatt nem csak inni lehet, és nem csak azért lehet gyűjteni az üvegeket, hogy visszaváltsuk. A polcokon 8600 üvegpalack.

Tovább


Kedvenc söröspoharam

Ezt most kifordították vagy befordították: Egy zseniális pohár dizájn.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Jégbe borult Niagara

Napi videó:   Nincs gond, ha ellopják a rénszarvasszánt

Napi fotó:  A fejemre nőtt a gyerek

Macskaőrség:   A jó alvás művészet

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A sörgyűjtő nagypapa

A nagypapa 30 éve gyűjti a sörös dobozokat. lenyűgöző gyűjteménye a lakás minden zugát betölti.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.