Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

K-Wine, a parti tányér

Legyen az kerti parti, házibuli, vagy céges rendezvény, az egyik legnagyobb problémánk, hogy csak két kezünk van. És eljön a pillanat, hogy enni szeretnénk. Az egyik kezünkben van a tányér, a másikban a borospohár,és nem tudjuk mivel megfogni a falatot.

 

Erre az örök problémára nyújt ötletes megoldás a K-Wine. A tányért alulról foghatjuk meg, a közepén egy mélyedés van, lyukkal a közepén, amelybe bele lehet vezetni a talpas poharat. Így nyugodtan tudunk falatozni.

 

 

 Designer: Matteo Bertanelli és Michele Di Monte

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Grand Canyon-átverés

Napi videó:   Csúnyán átvert házaspárok

Napi fotó:  Ez a meleg már nekem is sok

(via k-wine)

Tovább


Parti szökőkút

Minden buliban jól mutat az asztalon egy ilyen parti szökőkút. Fel lehet tölteni bóléval, sangriával, vagy akár koktéllal. A lényeg, hogy egy átlátszó, színes ital legyen, hogy jól érvényesülhessen.

Az egész szökőkút átlátszó akrilból készült, és alulról színes ledekkel van megvilágítva. Látványos, ahogy az ital a nyolc csőrön keresztül folyik lefelé három emeleten át. Sajnos, menthetetlenül bekövetkezik, hogy minden buliban valaki legalább annyira berúg, hogy közvetlenül a kútból akar inni, menthetetlenül összefröcskölve mindent.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Mióta van újévi fogadalom?

Napi videó:   Téli baleset-gyűjtemény

Napi fotó:  Ha napozni akarok, akkor napozok

(via geekology)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.