Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

125 darab muffin

Ennyit töm be magába egyszerre a hivatásos evőbajnok, Matt Stonie. Picit több mint 12 000 kalória.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)videó  rekord verenyző Matt Stonie muffin

videó  rekord verenyző Matt Stonie muffin

Tovább


Ekkora karfiol nincs is

De van. Ez az új világrekord.

Furcsa látvány, hogy valaki egyetlen fej karfiolt tol a talicskában, és mégis tele van a talicska.

Tovább


Mókusba csomagolt sör

Ha létezik elvetemült sör az világon, akkor ez az.

A „Történelem vége” névre hallgató sör még pálinkának is erős: 55 fokos. A világ legerősebb söre cím elnyerésére készült 2010-ben. A belga típusú világos sör ízesítésére borókabogyót, mézbort, és csalánt használtak. Hogy még riasztóbb legyen az egész, a reklám szerint minden egyes üveget olyan állat kikészített bőrébe bújtattak, amelyek az országutakon vesztették életüket. A szuperlimitált sör üvege 500-700 fontba került. Csupán tizenkét üveg készült belőle, amelyből csak tizenegyet adtak el.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Csiganyál-arcmasszázs

Napi videó:   Zseniális szájdobos

Napi fotó:  Alkalmi medence kánikula esetére

(via brewdog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Te hány borospoharat bírsz el egyszerre?

Philip Osenton megdöntötte a "borospohár-tartás egy kézben" világrekordját. Ne nagyon próbáljuk meg követni: egyrészt ha rosszul sikerül, akkor takaríthatunk, másrészt három családnál sincs elég borospohár hozzá.

Jócskán megdöntötte az előző rekordot, amelyet egy Barcelonában dolgozó, Fülöp-szigeteken született férfi állított fel 2007-ben, 39 pohárral.

Tovább


Rekordméretű óriás zöldségek

Lassan itt a palántázás ideje. Ideje a rekordokra gyúrni, ha nyerni akarsz a versenyen. Nem semmi érzés lehet, ha egyetlen tököt hárman tolnak haza két talicskán.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.