Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Reklám a metróban

Egyszerű hajlakk reklámnak tűnt, kb. egy évvel ezelőtti ötlet felmelegítésének.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Összehajtható bögre az újságban

Különleges promóciós ajándék.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Első nemzetközi drón-fotóverseny győztesei

Napi videó:   Vodkaman és Drunkeinsten

Napi fotó:  Evés közben fotózni?!

Macskaőrség:   Kiscica és a robotkutya

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Az ízek robbanása

Szonikus aromaszkóp. Így nevezte el ezt a különleges installációt a zenész DJ MJ Cole, a filmes Chris Cairns, és prytotechnikus Machine Shop csapat. Több kilónyi fekete bors , kardamom, kurkuma, paprika, köménymag, gyömbér, chili, és a koriander repül az égbe egy manipulált robbanássorozat során. A robbanások tökéletes szinkronban vannak a testre szabott zenei kompozícióval. Minden robbanás egy egyéni zongora hangot vagy akkordot képvisel, amelyet nagy sebességű kamerával rögzítettek. Lelassítva egy szinte éteri, szürreális háromdimenziós hangzásban és látványban van részünk.

Akit érdekel, így készült a különleges installáció:

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: 

(via vimeo)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Gyorséttermek: reklám és valóság

Érdekes következménye lenne, ha a reklámtörvény kötelezné a hirdetőket, hogy csak a valóságnak megfelelően mutathatnák be a termékeiket. Ha ez is a fogyasztót megtévesztő hirdetésnek számítana?

Tovább


Egy igazi férfi így főzi a tésztát

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Gruppenszex a kocsiban

Napi videó:   Földkelte, földnyugta a Holdról

Napi fotó:  Vízalatti barát

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.