Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: rejtett flaska hideg napokra

hétvégi dizájn öv rejtett flaska

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Őrült érmeépítő 
Macskaőrség: Furcsa macskák 
Napi videó: A legextrémebb hangszer 
Napi fotó: Amikor a tél a sminkes

hétvégi dizájn öv rejtett flaska

Tovább


Az italautomata titka

Sanghai egyik éttermében egy átlagosnak tűnő kólaautomata áll a sarokban. De nézd meg, milyen titkot rejt a régi masina.

Tovább


Rejtett  whisky-gyűjtemény

Egy BigPapiC-Dog nevű reddit felhasználó megosztott néhány képet whisky-gyűjteményéről. De az igazán érdekes az, hogyan rejti el a világ elől. Azt külön értékelem, hogy a gyűjtemény nem csak kiállítási tárgy, hanem iszogatja is.

Tovább


Hétvégi dizájn: Nyakkendő flaska

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:    Régi és új

Napi videó:   Ilyen hangot még nem hallottál

Napi fotó:  Tudja valaki, hol van a kapu?

Macskaőrség:  Boldog macskák 5.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Titkos pia a munkahelyen

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.