Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amerikai srácok és a külföldi reggeli

Teszteljük a máshol hétköznapi ízeket:

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: Apró csoda egy apró szigeten

Macskaőrség: Jé, tudok úszni!

Napi videó: Ha nem a Disney öltöztet

Toochee-fotó: A produktivitás Bermuda-háromszöge

(via youtube) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Apu másképp csinálja a palacsintát

Apu színes palacsintaképekkel kápráztatja el rendre csemetéjét.

Tovább


Tavaszi ír virsli

Tegnap kora este a kapuban váratlanul egy üveg ír whiskeyt pillantottam meg imbolyogni, mögötte vigyorgott rég látott ír barátom. Kellemes és váratlan meglepetés. Mivel egy szép nagy üveg ír whiskeyvel tette tiszteletét, nem akartam hosszú főzőcskézéssel húzni az időt. Még feleslegesen párolgott volna az a drága nedű, amely hihetetlen gyorsasággal nyílt ki. Egy úriember nem várakoztat meg egy 16 évest. Különösen akkor nem, ha az egy borostyánsárga, Bushmills Single Malt, Oloroso-sherry hordóban érlelt, ír whiskey.

Gyorsan kellett valami alkohollal megbirkózó vacsorát összeütnöm. Mivel kivételesen Szent Patrick napjára már kihajtott a medvehagyma, így jött az ötlet. Az ír ünnep tiszteletére zöldbe öltöztettem néhány pár virslit. Ínycsiklandozó, és pikáns tavaszi vacsora.

Tavaszi ír virsli

Tovább


Medvehagymás tojásrolád

Újra itt a medvehagyma szezon, és bár alaposan túl van lihegve a téma, szinte már hisztérikus magasságokba csap a medvehagyma imádat, csupán emiatt nem érdemes mellőzni ezt a finom csemegét.

Ez a recept szintén rendkívül egyszerű, gyorsan elkészíthető reggelire vagy vacsorára, nem bonyolultabb, mint egy rántotta elkészítése. És ami a legfontosabb, nyersen van benne a levél, semmit sem vesztett el tavaszi zsengeségéből, finom ízéből.

Medvehagymás tojásrolád

Tovább


Gasztrotúra a világ körül: reggeli 2.

Tipikus reggeli fogások a világ minden tájáról:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.