Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az abszolút gyorskaja

Orlandóban van a világ leggyorsabb étterme. Nem csak azért, mert egy kamion 12 méteres rakterében építették meg a pizzakonyhát, hanem azért is, mert a különleges kemencéjében 90 másodperc alatt sül meg a pizza. A guruló pizzéria neve 900 degreez, valószínűleg 900 fahrenheit fokon, vagyis 482 celsius fokon sütik a pizzát. Így érthető a 90 másodperc. Mi a gyorsétel, ha nem ez?

Tovább


Pizza-burger

Láttál már pizza-burgert? Három srác így képzeli el a tökéletes vacsorát. Nem rossz ötlet, csak bírják megenni.

Tovább


A Pizza Hut és a jövő

Így képzeli el a Pizza Hut a pizzarendelést valamikor a közeljövőben.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Okeechobee sárfesztivál

Napi videó:   Így repül a nagy fehér cápa

Napi fotó:  Nem emlékszem a könyv címére, csak arra, hogy kék

Macskaőrség:   Macskamondóka

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Pizzavágó bringa

Régóta adja magát az ötlet, de eddig mégsem jutott senkinek az eszébe. A doiy Design tervezőinek most igen.

Tovább


A világ legcsípősebb pizzája

Fájdalomcsillapítónak könnygázt lehetne felszolgálni mellé. Süsü itt nem rúg labdába.

A neve Saltdean Sizzler, és a Warwick Egyetemen elvégzett hivatalos mérések szerint háromszor csípősebb, mint a világ legerősebb csilipaprikája, sőt még a rendőrségi paprika spraynél is csípősebb. Hivatalosan is a legcsípősebb pizza a Földön.

Paul Brayshaw az angliai Saltdeanben megnyitotta saját pizzériáját, aminek a nem túl fantáziadús "Paul pizzája" nevet adta. Paul saját bevallása szerint a fűszeres ételek és a Fald fel Amerikát sorozat fanatikus rajongója. Ezért határozta el, hogy valamilyen különleges pizzával kell kirukkolnia. Úgy döntött, elkészíti a legcsípősebbet.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.