Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pezsgő-pisztoly

Kicsit drága szórakozás, de van az a minőség, ami ennél jobbat nem érdemel. dizájn parti buli pezsgő pisztoly

Tovább


A leghumánusabb párbajkészlet

Itt vér nem fog folyni, csak az élet vize.

hétvégi dizájn párbaj pisztolyx dekantálóhétvégi dizájn párbaj pisztolyx dekantálóhétvégi dizájn párbaj pisztolyx dekantáló

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel hetvenötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Hétvégi dizájn: Egy békés párbaj

Itt nem vér fog folyni.

Hétvégi dizájn párbaj pisztoly ital készletHétvégi dizájn párbaj pisztoly ital készletHétvégi dizájn párbaj pisztoly ital készlet

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Fondü-pisztoly

Töltsük meg a ragasztópisztolyt sajttal. A sajt felolvad, és csodás csíkokat nyomhatunk az olvadt sajtból. Díszíthetünk és ragaszthatunk is vele.Videó sajt fondü olvasztott pisztoly

Tovább


Főtt-kukorica tartó

Itt a kukorica-szezon, aki utálja, hogy égeti a kezét a forró cső, azoknak itt van néhány klasszikus, de modernizált, békebeli megoldás.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.