Help Sales ÁSZF

Picnic-fa

Michael Beitz tervei alapján készült közösségi piknik asztal.dizájn asztal piknik

Tovább


Hétvégi dizájn: Lebegő piknik-asztal

Ilyen kánikulában áldás. Hétvégi dizájn piknik asztal úszó lebegő

Tovább


Asztal a nyakban

Michael Jan, a tajvani Tunghai egyetem ipartervezési szakán végzett tanulója álmodta meg ezt a piknikasztalt. Lábakra nincs szükség, akár a fűbe, akár egy padra letelepedve a nyakunkba kell akasztani, és már kész is az asztal.

Egyszerűen táskaként összecsukva szállítható.

Nekem van némi fenntartásom ezzel kapcsolatban, például ne legyen komoly magasságkülönbség a pár között, mert könnyen minden a kisebb nyakába borulhat.

Nem túl praktikus izgága társsal piknikezni, és lehetőleg kerüljük az olyan partnert, aki egy bogártól is elszalad.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Egy csipetnyi régi Európa Kínában

Napi videó:   Kigyó-masszázs

Napi fotó:  Egyszer csak elmegy

Macskaőrség:   Dorombolás-generátor

 (via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Krokodil a pikniken

Úgy látszik nem tudott ellenállni a kólának és a hamburgernek ez a krokodil a floridai Homestead város mellett, és ezért ő is beszált a piknikbe. Rodney Cammauf nem ijedt meg, előkapta kameráját, és megörökítette a hivatlan vendéget.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.