Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miniszobrok csoki-csomagolásból

A kínai művész, Ciro Wai lenyűgöző miniatűr szobrokat hoz létre a Ferrero Rocher golyók aranyfólia csomagolásából., Így nemcsak a szemetet ártalmatlanítja, hanem elismerésre méltó különlegességet hoz létre.csoki papir szobor dizájn

Tovább


Hétvégi dizájn: Fekete papírabrosz

Krétával dekorálhatod.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Csak egy kis dögönyözést!

Macskaőrség:  A cicus kemény is tud lenni

Napi videó:   A robot már ugrani is tud

Napi fotó:  Álcázás 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hétvégi dizájn: stopperes papírtartó

Nem kell keresni a sütőórát. 40 eurót sokallok érte.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee:  Az első szuperjacht, amit nő tervezett

Macskaőrség:  Dobozkaland

Napi videó:  Szivardoboz-zsonglőr

Toochee-fotó:  Biztonságos mászófal

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Trükkös hamburger csomagolás

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a a több mint huszonkétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Elképesztő faragás

Napi videó:   Ulvoya

Napi fotó:  Fuvarozási nehézség

Macskaőrség:   Adj egy ötöst!

(via adforum)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Konyhai szemétkedés

Amikor egy troll a szakács, akkor így készül a papírvékony rántott hús.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.