Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges orosz torták

Nyugati popkultúra és orosz lélek keveréke.dizájn orosz torta

Tovább


Különleges orosz torták

Meglepő és különc alkotások.dizájn torta orosz

Tovább


Mi van az orosz kaviár mögött?

Hogyan lesz az egyszerű halikrából méregdrága csemege? A szegény halász hálójától a luxusétterem asztaláig.

Tovább


Tavaszi húsos pirog

A pirog vagy pirozsok egy isteni orosz étel, egy olajban sült, töltött, kelt tészta. Nem csak Oroszországban, a többi szláv konyhában is ismert étel. A név eredete ismeretlen, valószínűleg a pir, lakoma szóból ered. Tipikusan egy olyan étel, amiben a maradékokat fel lehet használni. A pirog általában a nagyobb méretű, míg a pirozsok kisebb.

A kelt tésztát készíthetik édesen vagy sósan, a tölteléktől függően. Ha sós tésztát készítenek, a töltelék lehet szinte bármilyen zöldség (káposzta, gomba, burgonya) vagy hús, az édes tésztába pedig általában gyümölcsfélék (málna, szeder, eper, ribizli, alma, barack stb.) kerülnek. Ezután a töltött tésztabuckákat megkenik tojássárgájával és vagy forró olajban, vagy sütőben sütik.

A pirog tésztájára pártucatnyi variáció biztosan létezik. A töltelékben semmi sem szab határt a fantáziánknak, azt és úgy keverjük össze, ahogy akarjuk. Ez a mi kedvenc tavaszi húsos receptünk.

Húsos-medvehagymás pirog

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.