Lehet férfit ennyire szeretni?
Milyen hely az, ahol a nővérek a pincérek, orvosok a szakácsok, és minden steril orvosi körülötted? Egy egyedülálló, furcsa étterem nyílt a lettországi Rigában, neve "Hospitalis". Az ételeket lombikokban, és orvosi edényekben szolgálják fel. A hosszú lábú pincérlányok mini növérkötényben szolgálnak fel, és ha akarod, rád húzzák a kényszerzubbonyt, és meg is etetnek.
Videó a végén.
Csak 18 felülieknek árulja egyik hamburgerfajtáját egy gyorsétterem Londonban, mert az étek a méregnél is erősebben fűszerezett. Ha valakinek mégis fáj rá a foga, annak - mielőtt megkapná - igazolnia kell, hogy már nagykorú, továbbá alá kell írnia egy nyilatkozatot, amely szerint saját felelősségére eszi, és utána nem követel semmilyen kártérítést a bristoli étteremtől.
A hamburger erősségét a jolokia nevű chili adja, amelynek csípőssége a paprikaerősséget mutató Scoville-skálán eléri az 1 milliós értéket. A hamburger nemcsak elképesztően erős, hanem kalóriában is gazdag, mert tripla húspogácsa és jókora adag sajt lapul két pizzatészta között. Ára 25 font, azaz csaknem 9 ezer forint. Neve Atomic Fallout Pizza burger, azaz atomhamu-pizzaburger, amelynek pizzaságát azonban csak az alsó és felső "borítás" adja, a lényeg, a töltet eredeti.
Tálalásához sárga villogó lámpa, és vörös radioaktivitás veszély jel jár.
Aki túléli az ételt, arra a száj-, torok-, gége- és gyomorégésen túl dicsőség is vár. Az étterem kiírja nevét a "lángfalók" falára, a Top 100 Wall of Flame-re, amely a zenei nagyságokat dicsőítő Hall of Fame-nek - Hírességek csarnokának - a szóferdítése.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Függőleges nyomortelep
Napi videó: Elképesztően tehetséges bokszoló kislány
(via atomicburger, youtube,mti)
A boltokban már évek óta lehet barna csiperkét találni, de amikor az embereket kérdezte, nagyon sokan csak fehéret vesznek, meg sem kóstolták még a barna csiperkét. Pedig több okból is érdemes.
Egy kis csiperke-tan. Többféle csiperke létezik. A közönséges csiperke, az erdei csiperke (amely szintén barnás színű) és a réti csiperke. A boltokban vásárolható termesztett csiperke a Agaricus bisporus. Az Agaricus bisporus var. albidus a fehér, a Agaricus bisporus var. avellanus a barna változat. Nevükből is látszik, hogy nagyon közeli rokonok, bár a piacokon hallani mindenféle eszement elméleteket, hogy mitől más a barna.
Mitől más? Egyrészt barna színű, és ez főzés közben még sötétebb lesz. Másrészt húsa keményebb, szilárdabb. Harmadrészt íze sokkal intenzívebb, erősebben jelentkezik az ételekben.
E harmadik tulajdonsága miatt használom már évek óta. Sokkal ízesebb lesz tőle az étel. Könnyű bánni vele, nem kell pucolni, elég a folyó víz alatt lemosni a szennyeződéseket. Áztatni nem szabad, mert megszívja magát vízzel.
Van még egy nagyon fontos bio szempont, ami a barna mellett szól: sok helyen a fehér csiperkét vegyszerrel permetezik le szedés után, hogy ne barnuljon meg.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Legkirályabb bringatárolók