Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Madár a kávédon

Míg a bariszták némelyike ​​virágokat, szíveket, vagy néha híres festményeket hoz létre a tejhab tetején, Ku-san úgy döntött, hogy a latte művészetet egy másik szintre viszi, és a kedvenc teremtményeit, a madarakat festi a kávéra.

A Japán Ku-san egy otthoni barista, aki hobbiként tanulta meg a latte művészetet. Egy papagáj, Sakura tulajdonosaként két szenvedélyét egyesítette, és mindenféle színes madarat készít a kávéscsészékre.dizájn kávé latte madár

Tovább


Tökmadárkák

Ezek az asztaldíszek sütőtökből készültek. Angel Boralijev bolgár művész munkái.tök faragás madár dizájn

Tovább


Hétvégi dizájn: páva-torta

A farktollai külön-külön kis desszertek.

Hétvégi dizájn torta páva madár

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Átjáró egy másik világba
Macskaőrség:  Haragos kiscicák  
Napi videó:  
Kalapács-álló kesztyű  
Napi fotó:
Plusz egy lóerő

(via instagram)

Hétvégi dizájn torta páva madár

Tovább


Hidegtál művészet

Ha még nincs kész az esti bulira a hidegtál, itt van néhány ötlet, hogy készítheted el nem csak látványosan, de igazi művészi igényességgel.dizájn hidegtál művészet madár

Tovább


Vigyázz, fagyitolvaj!

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.