Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hidegtál művészet

Ha még nincs kész az esti bulira a hidegtál, itt van néhány ötlet, hogy készítheted el nem csak látványosan, de igazi művészi igényességgel.dizájn hidegtál művészet madár

Tovább


Mandala a tányérodban

Ha unalmasnak találod a napi műzlit, vigyél bele egy kis művészetet. Egy kis játékossággal különleges mandalákat rajzolhatsz a tányérodban. A Képek készítője, Amalia jelenleg a portlandi Maryland Institute College of Art vezetője. Ezekkel a képekkel próbálja az embereket az egészségesebb táplálkozásra csábítani.

Tovább


Starbucks művészet

Ha unatkozol a Starbucksban, rajzold át a sellőlányt. Egy IHunt nevű srác osztotta meg saját alkotásait. Szerintem túl sokat kávézik.

Tovább


Édes művészet

Ilyen meleg időben mit használjunk az akvarell festéséhez? Jégkrémet. Az iraki művész, Othman Toma használja ezt a speciális festéket.

Tovább


Csoki LEGO

Akiro Mizuuchi, japán dizájner és képzőművész ehető építőkockái. Ez a művészet sem az örökkévalóságnak készül.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.