Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legkisebb kocsmája

A Crabs család úgy döntött, hogy kell egy kocsma a kertjükbe. Megtervezték, körülbelül három hétbe telt, amíg Amy és férje befejezték a projektet, és elkészült a világ legkisebb pubja, kb. négy négyzetméteren. dizájn legkisebb bár pub kocsma crab

Tovább


A világ legkisebb Barbeque-sütője

Öt perc alatt elkészíthető, és tényleg működik. Egy hotdogozáshoz pont elég.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Chefchaouen - A kék város

Napi videó:   Buszozás a Himalájában

Napi fotó:  Speciális önjáró fűnyíró

Macskaőrség:   A hiúz és a macska

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A legkisebb érett citrom

Ez történik, ha valaki citromfát ültet az esős Washington államban:

Tovább


A világ legapróbb dinnyéje

Bármilyen hihetetlen is ez a kis zöld izé dinnye. A világ legkisebb dinnyéje. A pepquinos eredetileg Dél-Amerikából származik. Csak 3-cm hosszú, és 2 cm átmérőjű. De méretétől eltekintve olyan, mint a többi dinnye. 60-90 nap alatt érik be, és az indák között 60-100 darab pepquinost is találhatunk.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.