Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Csináld magad" melegítő

Egy meglepően egyszerű ötlet arra az esetre, ha hirtelen lenne szükség egy kempingfőzőre, vagy melegítőre. Nem kell más hozzá, csak egy tekercs vécépapír, egy fémdoboz, és egy kis éghető folyadék, mondjuk denaturált szesz.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: Ősi fák: az idő portréi

Macskaőrség: Emberszámba vett macskák

Napi videó: Mit kezd egy hajléktalan 100 dollárral?

Toochee-fotó: Itt biztos lefékeznek az autósok  

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Libamáj tokaji boros gyümölccsel

Karamellizált gyümölcs és sült libamáj: tökéletes páros. Egy igazán különleges, ünnepi fogás, karácsonyra ideális.


Libamáj tokaji boros gyümölccsel

Tovább


Csirkehúskrém-leves

Az ősz és a tél a sűrű, testet és lelket melengető krémlevesek időszaka. Általában ez valamilyen zöldség szokott lenni, pedig készülhet ez húsos alapon is. Mindig egész csirkemelleket vásárolok, kicsontozva rakom el, a húsos csontok a fagyasztóba kerülnek leves alapnak. Most is ez a csirkecsont volt a kiindulási alap.

 

Csirkehúskrém-leves

Hozzávalók:
2 db csirkemellcsont húsosra hagyva,
1 nagy répa,
8-10 kelbimbó,
1 fej hagyma,
húsleves alaplé vagy 1 db húsleveskocka,
só,
bors,
tárkony,
2-3 dl tejszín,
liszt,
zsiradék

Elkészítés:
Zsiradékon az apróra vágott hagymát megpároljuk, rárakjuk a csontot, felöntjük a húslevessel, fűszerezzük, belerakjuk a kockára vágott répát a megtisztított kelbimbót. Puhára főzzük. Kiszedjük a csirkemellcsontot, és leszedjük róla a húst, vissza a levesbe. Kézimixerrel homogén állagúra turmixoljuk. Újra felforraljuk és behabarjuk tejszínnel. kenyércsips-el tálaljuk.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: 12+1 tematikus házimozi

Macskaőrség: Rejtélyes zöld macska

Napi videó: Az igazi csillagos ég

Toochee-fotó: Ha kimegy, bajban leszünk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hétvégi dizájn: mérleg a kanálban

Mindegy, hogy kanálban vagy dekában van megadva a mennyiség.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: Európa karácsonyra készül

Macskaőrség: Macskagyűjtemény

Napi videó: Jógázás menet közben

Toochee-fotó: Sárga levelek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Háromszínű zöldköret

A tányéron nem csak az ízekkel, hanem a formákkal és a színekkel is lehet játszani. Egy jó színösszeállítás nem csak jól mutat, de ráhangol az ételre, fokozza az étvágyat. Világos színű hús mellett igazán ínycsiklandozó egy harsogó színű köret. A hétfői pulykarolád recept után többen érdeklődtek, mi az a színes a fotó hátterében. Az egyik kedvencem ez, az őszi, háromszínű köret.

Háromszínű zöldköret

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.