Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Latte művészet

A kemény tejhabból szobrászkodni, komoly ügyességet kíván, és igazi varázslói is vannak. Szép 3D alkotásokat csak kevesen tudnak készíteni.

DIZÁJN latte kávé hab 3DDIZÁJN latte kávé hab 3D​​

Tovább


Madár a kávédon

Míg a bariszták némelyike ​​virágokat, szíveket, vagy néha híres festményeket hoz létre a tejhab tetején, Ku-san úgy döntött, hogy a latte művészetet egy másik szintre viszi, és a kedvenc teremtményeit, a madarakat festi a kávéra.

A Japán Ku-san egy otthoni barista, aki hobbiként tanulta meg a latte művészetet. Egy papagáj, Sakura tulajdonosaként két szenvedélyét egyesítette, és mindenféle színes madarat készít a kávéscsészékre.dizájn kávé latte madár

Tovább


Hétvégi dizájn: Volkswagen 3D latte

Profi tejhab.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:    Megvalósult Mad Max?

Napi videó:   Norvégia színei

Napi fotó:  Melyik az igazi?

Macskaőrség:  A macska szereti a szűk helyeket

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tejhab művészet

A café latte díszítése jobb helyeken a felszolgált kávéhoz járó plusz juttatás Ennek igazi művészei is vannak. Nekik a tejhab olyan, mint festőnek a vászon. Nem rajzolnak, megalkotják a képeket.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.