Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jólesne egy fagyi

A kánikulában nem csak mi kívánjuk meg a fagyit. De a világ néha csalóka.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

kutya fagyi kép láda nyal

(via youtube)

Tovább


Egy igazi férfinak ilyen kell nyárra

Hogy nyitsz ki egy láda sört? Egy mozdulattal!

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Elhagyott helyek szépsége

Napi videó:   Gumiégetés Új-Zéland legszebb tájain

Napi fotó:  Urup-sziget, Kuril-szigetek, Szibéria

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Legnagyobb kincsünk egy kalózládában

Egy jó kerti buli, vagy nagyobb kirándulás esetén mi a legnagyobb kincs? A jó hideg sör! Miben lehetne ezt méltóbban tárolni, mint egy igazi, kalózoknak való kincsesládában. Egy jópofa és stílusos hűtőláda átalakítás lépésről lépésre.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Mintha mesekönyv-illuszráció lenne, pedig megépült

Napi videó:   Vicces darubaleset

Napi fotó:  Igazán férfias nadrág

(via prikol)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.