Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Természeti csoda: óriás sókristályok

Azt mindenki tudja, hogy a Holt-tenger elképesztően sós. Az iskolában tanultuk, hogy a sókristályok szép, szabályos kocka alakúak. De hogy a Holt-tenger partján ilyen gyönyörű, természetes kristályokat találni, az igazi csoda. A természet tökéletes szépsége.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Aki mellett hangyának látszik az ember

Napi videó:   Városi ugrálás a bringa nyergéből nézve

Napi fotó:  A művész önbizalma

Macskaőrség:   Egy macska sok mindenre képes

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Amikor a palack visszanéz

Aki már egyszer látta a Crystal head (Kristályfej) nevű kanadai vodka palackját, az biztos nem felejti el. Az üveg felkeltette a Skóciában élő törvényszéki művész, Nigel figyelmét is. Munkája az, hogy a Helyszínelőkből ismert módon készíti el a koponyák rekonstrukcióját. Úgy döntött, megnézi, hogyan nézne ki az üvegkoponya, ha élne.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.