Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi a különbség a két pohár sör között

Meg fogsz lepődni.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Hétvégi dizájn: tévénéző söröskorsó

Ha hörpintesz, nem takarja ki a képet.

hétvégi dizájn sörökorsó tévénéző

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Zombi-bögre

Te innál ezekből?dizájn bögre korsó zombi

Tovább


Az igazi fél korsó sör

Értelme nincs sok, viszont jól mutat, ha kihozzák. Úgy néz ki, mintha a szokásos poharat félbevágták volna.

Egész pontosan nem fél korsó, hanem fél pint (2,84dl), de a lényegen nem változtat. Az a mozdulat minden pénzt megér, amikor kihozod a korsó sört, és egyetlen mozdulattal áttolod a felét a barátodnak.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Legkirályabb motoros-parkoló

Napi videó:   A sárkány repülése

Napi fotó:  Polip-frizura

Macskaőrség:   A kíváncsiság elnyeri méltó bűntetését

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Dupla korsó sör

Tényleg ideje ledózerolni a Föld bolygót, ha már ilyen találmányok is születnek. Pertut inni túl közel van, ráadásul könnyen letörik. Ha valakinek van egy jó ötlete, mire jó, örömmel várom. Addig is átkozzuk érte közösen a tervezőt, Giuseppe Colarussot.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Így épült

Napi videó:   A legkeményebb sport páros

Napi fotó:  Dubai éjszaka

(via designboom)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.