Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Koponya-pohár

Ebbe bármit töltesz, ahogy kinéz, az királyság.

Tovább


Amikor a palack visszanéz

Aki már egyszer látta a Crystal head (Kristályfej) nevű kanadai vodka palackját, az biztos nem felejti el. Az üveg felkeltette a Skóciában élő törvényszéki művész, Nigel figyelmét is. Munkája az, hogy a Helyszínelőkből ismert módon készíti el a koponyák rekonstrukcióját. Úgy döntött, megnézi, hogyan nézne ki az üvegkoponya, ha élne.

Tovább


Koponya és lábszárcsontok a kávéban

Képzeljük el, hogy reggel álmosan leülünk a kávénk elé, és ahogy megkeverjük, apró koponya és lábszárcsontok keverednek fel az aljáról.

Tovább


Cukorkoponya

Ezek a bájos és kissé morbid kocka-pontosabban koponyacukrok kézzel készültek 100 százalékos tisztaságú nádcukorból. Online rendelhető 3 dollárért.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Pihenj, mint a mackók

Napi videó:   Kőkemény macskabunyó

Napi fotó:  A jég alól

(via likecool)

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.