Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sörnyitó kalapács

Ezzel a szerszámmal élvezetesebb, de veszélyesebb a munka.

Egy férfias ajándék karácsonyra.

Tovább


Zöldség-kupak

Első látásra hülyeségnek tűnik, minek lekupakolni egy zöldséget vagy gyümölcsöt. De ha belegondolunk, nagyon is praktikus eszköz. A megkezdett zöldség vágási felülete nem kezd el oxidálódni, nem fog megbarnulni, rohadni, penészedni. A vágási felületet mindig frissen tartja.

Tovább


Szilikon főzőkosár

A FoodPod egy modern szilikon főző eszköz, a tervezői szerint célja, hogy megkönnyítse a főzést , párolást, blansírozást, és így időt takarítsunk meg. A Foodpodot könnyű megtölteni, legyen az zöldség, tojás, vagy éppen kagyló. Pattintsuk rá a fedelet. A száránál fogva lehet a vízbe beereszteni, és onnan kivenni. A szára a rugalmas kampó végével az edény oldalára akasztható. Kiemelve gyorsan távozik belőle a víz. A neten 15 dollárért megvásárolható.

Egy bemutató videó a termékről:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.