Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bulikedvenc: Skittles-vodka

Furcsa alkoholos ital hódít Amerikában. Nem kell hozzá más csak egy üveg vodka, és 1-2 csomag Skittles cukorka. Mi lesz az eredmény? A képek elmesélik.alkohol koktél vodka színes édes skittles

Tovább


Hétvégi dizájn: labor koktél-készlet

Kémikus nosztalgiabulikhoz ideális.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee:  Guatemalai sír-felszámolás

Macskaőrség:  A legjobb játék

Napi videó:  Amikor bálnák potyognak az égből

Toochee-fotó:  Látványos előadás

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Egyszerü trükk: így vágd fel a koktélparadicsomot

Sokáig tart a sok apró paradicsom felezése? Egy pofonegyszerű  módszer:

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Pózoló szurikáták

Napi videó:   Kerékcsere 1950-ben és ma

Napi fotó:  Itt pedig focipálya lesz, és kész!

Macskaőrség:   Vadászó macskák

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Citrom a koktélhoz

Számos koktélhoz és egyéb italhoz (pl. a gin vagy tequila alapúakhoz) kínálnak citrusfélét. Ezt általában a pohár szélén szervírozzák, de amikor belefacsarjuk az italba, fröcsköl, kezünk is ragadni fog. A Nendo dizájnerei egy ügyes megoldással hidalták át a problémát.

Tovább


Lázadók pálinkája

A törökországi tüntetések és utcai harcok egyik kiindulópontja az volt, hogy vallási alapon korlátozni akarták az alkoholfogyasztást. Az események megihlettek két amerikai reklámszakembert, Manuel Urbankét és Maximilian Hoch-t, akik elkészítettét a népszerű török pálinka, a raki lázadó verzióját.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.