Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: trükkös kiegészítő

Húzd rá a habverőre,s több dologra is jó.hétvégi dizájn habverő kiegészítő

Tovább


12 király kütyü teakedvelőknek

Egy tucatnyi hasznos vagy éppen őrült kiegészítő, ami feldobja a teázást.

Tovább


Enyimé

Szerezz be egy ilyen bélyegzőt, és senki sem viszi el többet a dobozos italod.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Elefánt csókolta mennyasszony

Napi videó:   Tánc kamera

Napi fotó:  Kivilágítva

Macskaőrség:   Orr-tapi

(via canstamp)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Zsírmágnes

Őrült ötletnek hangzik, de működik a dolog.

Előfordul, hogy ételeinken kicsit túl sok lesz a zsír. Többet tettünk bele, mint kellett, kifőtt az ételből, stb. A lényeg, hogy rosszul mutat, elrontja az ételt, vagyis valahogy meg kell szabadulni tőle. Hidegen még csak-csak le lehet szedni a tetejéről, de első tálalás előtt, melegen mit tehetünk.

Tovább


Valaki szerint ez gusztusos?

A finomüveg műtárgyakat alkotó művész, GingerELA készítette ez a pecsenyelé-kiöntőt. A mű neve nemes egyszerűséggel "Hányó Kitty pecsenyelé-kiöntő". Valaki szerint ez gusztusos? El tudod képzelni az ünnepi asztalodon?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Így kell a kamiont egyénire festeni

Napi videó:   Hogyan ne ugorj le egy fáról

Napi fotó:  Már a fák is...

(via ubergangster)

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.