Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Látványcukrászda

Így készül a sósvizes karamella a texasi Galveston látványcukrászatában. Gyönyörű az a közel 100 éves hajtogató-gép.
 

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanöt ezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(Via youtube)videó cukrászda látvány készítés karamella

videó cukrászda látvány készítés karamella

Tovább


Streetfood: földimogyoró-karamella

Így kész a finom édesség a Mackinak-sziget látványcukrászatában.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Elképesztő tetoválások  
Macskaőrség: Macskák és kutyák 
Napi videó:  
Fegyveres bosszú  
Napi fotó: 
Komoly lendület

(via)video streetfoof karamella földimogyoró

video streetfoof karamella földimogyoró

Tovább


Legegyszerűbb tejkaramella-krém

Ezt a hihetetlenül egyszerű receptet egy barátomtól kaptam, aki élt már néhány helyen a világban, és nem tudom hol ragadt rá: talán Kolumbiában, vagy Albániában? Nem hiszem hogy létezhet ennél egyszerűbb recept. Csak egyetlen hozzávalója van, és csak egyetlen dolgot kell vele csinálni.

Tejkaramella-krém

Tovább


Átverés a házibulin

Csúnya élmény lehet az első harapás.

A karemellás alma a világ sok táján népszerű téli csemege. Rendszeresen bukkan fel a bulikban zsúrokon, rendezvényeken. De ez az átverés egy kicsit erős. Szó szerint.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Furcsa vécék

Napi videó:   Mustang, a vad orosz csődör

Napi fotó:  Gyönyörű lépcső

Macskaőrség:   Gördeszkázó macska

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.