Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kávézó a felhők felett

A világ egyik legszebb kávézója Japánban, Hokkaidó szigetén található. Szépségét nem az épületnek, a belső dizájnnak köszönheti. Az Unkai-terasz meglehetősen puritán, mégis nem véletlenül lett népszerű. A terasz egy magas hegy tetején van, gyakran a felhőhatár felett. Ezért a teraszon üldögélők fantasztikus látványban részesülnek: A felhők úgy folynak alattuk, mintha egy folyó. Ha ezt egy színes naplemente idején nézzük, az maga a csoda.

Tovább


Börtönmenü rendel!

Japánban, valójában nem kell börtönbe vonulni azért, hogy egy kis ízelítőt kapjunk a a börtön kosztból.

Hokkaidó szigetén Abashiri városban található a Börtön kávézó, amely arra specializálódott, hogy kizárólag a börtönben felszolgált menüt árusítja. Itt bárki megkóstolhatja a börtönkosztot anélkül, hogy fel kellene adnia a szabadságát.

Tovább


Bagoly kávézó

Új divatőrület Japánban a Bagoly-kávézó. Egyre több nagyvárosban, például Tokióban és Osakában is találni ilyet.

Tovább


Csontváz-bár

Hans Rudolf Giger egy pillanat alatt vált világhírűvé azzal, hogy elkészítette a Nyolcadik utas a halál című filmhez a földönkívüli lényeket, és az idegen űrhajót. 1980-ban ezért megkapta az legjobb vizuális effektusokért járó Oscar-díjat. A svájci Guyerében található a H. R. Giger múzeum, ahol a svájci szürrealista képzőművész és szobrász alkotásai vannak kiállítva. A múzeumhoz tartozó bár és kávézó beleső díszítését is a művész tervezte. Így született meg a Csontváz-bár.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.