Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit meg nem isznak a japánok

A Pepsi távol-keleti extra (extrém) választéka:

Sós görögdinnye

Tovább


Bundás falevél

Őszi falevél: nálunk a környezetbarát komposztálja, más elviteti, vagy elégeti. Japánban a legszebbeket bundában kisütik.

Tovább


Főzőcske kotonnal

Gondoltad volna, hogy a konyhában a kondom a főzés hasznos eszközei is lehet? Még szakácskönyv is van hozzá. Hogy hol? Természetesen Japánban.

Tovább


Japán dinnyetorta

Hát ez sem a gasztronómia csúcsa, én ilyet csak átverésnek csinálnék.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Tíz legijesztőbb szobor

Napi videó:  Elképzelhetetlen motorbaleset

Napi fotó: Innen jó a kilátás

Macskaőrség: Cicus és a pitbull

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Óriás japán kaják

Már a felkelő nap országot is utolérte a gigantikus adagok mániája. Zabálj addig amíg bele nem halsz. Vagy fel nem adod. De aztán fizesd ki a nagycsaládnak is elég kaját.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.