Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Életnagyságú csoki R2D2

San Joseban, a Fairmont hotel halljában állították ki ezt az életnagyságú R2D2 szobrot. A robot 75 kilónyi fehér csokoládéból készült.

Fernando Arreola séf készítette abból az alkalomból, hogy az utca túloldalán a Tech múzeumben Star Wars kiállítást tartottak.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Őrült péntek

Napi videó:   Trükkös dobások gyűjteménye

Napi fotó:  Elnézést, nem látta valaki a távvezetéket?

Macskaőrség:   Amikor a kutya fürdeti a macskát

(via sanhosefairmont)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hotel hordó

Nem tudom, hogy ez csak az élelmiszeripari hulladék újrahasznosításának egy módja, vagy csak egyszerűen egy király ötlet. Észak-Hollandiában a De Vrouwe van Stavoren Hotel különös szárnnyal bővült. Svájcban megvásároltak négy darab 14 500 literes használt bozsolé boroshordót, és átalakították hotelszobává. A hordó maga csak a háló, hátulról hozzácsatoltak egy nappalit és egy fürdőszobát. Egy éjszakára 74-119 Euró, de egész komoly kedvezményeket lehet kapni holtidényben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Téli játék: itt a kocsim, hol a kocsim

Napi videó:   Ki lopta el a kocsimat?!!!

Napi fotó:  Tehetség

(via funfever)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.