Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legfontosabb a jó kés

Minden konyha alfája és omegája. Amíg nem használtál ilyet, elképzelni sem tudod a különbséget. Ez az, amin nem szabad spórolni. Egy jó kés drága, de egy életen át kiszolgál, és unokádnak tovább ajándékozhatod. Mit tud egy igazán jó kés? Csak ennyit.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 
Toochee blog:  Kápolnában a csillagos ég
Macskaőrség:  Az első hó
Napi videó:   A Nap élete
Napi fotó:  Levezetem a bizonyítást.
(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Fa vagy műanyag

A vágódeszkák örök kérdése: fa vagy műanyag? Melyik az egészségesebb, biztonságosabb, jobb? A fa kevésbé biztonságos a műanyagnál?

Mindenki másképp vélekedik, nézzük meg tudományos szemmel. Mikrobiológusok tesztelték, hogyan reagálnak a tisztításra ezek a felületek. A kísérletet Dr. Adam Ruben mikrobiológus végezte el. Három fa és három műanyag vágódeszkát használt:

Tovább


Zsírmágnes

Őrült ötletnek hangzik, de működik a dolog.

Előfordul, hogy ételeinken kicsit túl sok lesz a zsír. Többet tettünk bele, mint kellett, kifőtt az ételből, stb. A lényeg, hogy rosszul mutat, elrontja az ételt, vagyis valahogy meg kell szabadulni tőle. Hidegen még csak-csak le lehet szedni a tetejéről, de első tálalás előtt, melegen mit tehetünk.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.