Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az első gumicukor nyomtató

A kár három perc alatt kezedben lehet a gumicukor

Tovább


Ehető LEGO kockák

Miért csak jég készüljön, ha lehet valami finomabb is.

Tovább


Egy kis féreg nasi?

Egy újabb kulináris csoda Japánból. Ne aggódj, nem igazi.

Tovább


Ha megmaradt a gumimaci

Ha húsvét után a gyerek meghagyott egy nagy zacskó gumicukrot, mit lehet vele kezdeni? Itt egy ötlet, ha van egy kis kézügyességed, és rengeteg szabadidőd. Fűzd fel egyesével damilra, és építs belőle lámpát.

Még művészi értéke is lehet, ahogy az itt látható darabnak is. 80 centiméter átmérőjű, és 15 000 darabból készült. Minden egyes maci egyedileg, kézzel lett felfűzve. Az árát is megkérik: 6500 dollár, vagyis kb. másfélmillió forint. De a legnagyobb kihívás biztosan a tavaszi portalanítás.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Hol rejtőzik?

Napi videó:   Ilyen trükköket helikopterrel nem szokás megcsinálni

Napi fotó:  Egy fürdőruha, ami mindent megmutat

Macskaőrség:   Kicsi és nagy

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Miből van a rágógumi?

Csak hiszed, hogy gumiból. Van abban minden más. Eredetileg az alapanyaga természetes latexanyagnak számító chicle, amely a Manilkara chicle vagy a Manilkara zapota nevű, az amerikai esőerdőkben is megtermő fafajták kérgéből kinyert tejszerű nedv.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.