Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baconba csomagolt húsgombóc

Ha már unod a hagyományos fasírtot, esetleg csak szeretnél valami újat kipróbálni, akkor ez a recept neked való.recept főétel húsétel melegétel fasírt húsgombóc bacon

Tovább


Sonkás-gombás  gombóc

Nagyon szeretem a sós, elsősorban a húsos gombócokat, Szinte bármilyen húsfélével tölthető, ami egy kis zöldséggel lazítható. Ez a sonkás-gombás gombóc azért készült, mert előző este a pizza készítés során megmaradt sonka és párolt gomba is.

recept főétel melegétel tészta gombóc sonka gomba

Sonkás-gombás gombóc

Tovább


Sonkás gombóc

Érdekes módon Magyarországon leálltunk az édes gombócoknál, nem igazán terjedtek el a sós, zöldséggel vagy hússal töltött változatok. Pedig ezek legalább annyira finomak. Kezdjük a legegyszerűbb, mégis finom verzióval. Nem kell hozzá más, csak egy kis főtt sonka.

Recept főétel melegétel tészta étel húsétel sonka gombóc krumpli

Sonkás gombóc

Tovább


Epres túrógombóc

A túrógombóc önmagában az egyik legfinomabb tésztaételünk. De még lehet fokozni.

Tovább


Túrókrémes gombóc

Nagy kedvencem a túrógombóc, tejföllel, vagy fahéjas cukorral mennyei eledel. De a hagyományos túrógombóc mellett - amelynek a tésztájába van keverve a túró - készíthetünk túrókrémes gombócot is. Legalább olyan finom, és sokkal intenzívebben élvezhető a túró íze.

Túrókrémes gombóc

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.