Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Burgonyafánk fűszeres kolbászkával töltve

A burgonyafánk nem csak köretnek alkalmas, hanem önálló fogásnak is. Ehhez nem kell más, minthogy beletekerjünk valamit. Egy fűszeres minikolbász, vagy egy koktélvirsli tökéletes fogássá varázsolja, amely kitűnő második fogás egy jó leves után. Tálalhatjuk önmagában is, de egy mustáros vagy paradicsomos mártogató még jobbá teszi.

Burgonyafánk kolbászkával töltve

Tovább


Burgonyafánk

Egyre kevesebben vállalják manapság a fánksütést, mert macerásnak tartják, meg olajszag lesz tőle, meg különben is, lehet műanyag fánkot venni a multiban. Igaz, hogy nincs fánk íze, csak formája, de cukros máz van rajta, amitől nem is érezzük.

Ráadásul csak édességként tartjuk számon, a fánk manapság valahogy kiveszett a köretek közül. Pedig egy vadas mellé, vagy bármilyen szaftos étel mellé az egyik legfinomabb köret. A burgonyafánk mellé egy vörösboros gombamártás, vagy egy sajtmártás, elképesztő ízorgiával egészíti ki a húst.

Ez a recept generációk óta öröklődik a családban, igazi klasszikus, régimódi burgonyafánk.

Tovább


Pandamaci a fészekben

Mifelénk nem akkora divat a lyukas közepű fánk, bár egyre jobban terjed. De ha van kedvünk játszani, a fánkért a gyereket különösen rajongani fognak.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.