Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ijesztő étkészlet

Ha frászt akarsz hozni a vendégeidre, akkor ez a tökéletes választás. A tervező Ronit Baranga néhány meghökkentő és ijesztő alkotása. dizájn étkészlet ijesztő

Tovább


Rémisztő vacsora

Ijesztő étkészletet tervezett Ronit Baranga. Gondolom ő is sejti, hogy senki nem fog ezekből enni-inni. dizájn étkészlet ijesztő

Tovább


Hétvégi dizájn: minimál étkészlet

hétvégi dizájn kanál villa étkészlet

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Oktoberfest 2018
Macskaőrség:  Sasok és nagymacskák  
Napi videó:  
Vízalatti fogás
Napi fotó: A falra mászik tőlünk

Tovább


Ha nem bírsz az evőpálcikával

Nagyon sokan nem tudnak bánni az evőpálcikával, és olyan gyakran nem járnak ázsiai étterembe, hogy megtanulják. Szerencsétlenkedni vele viszont roppant kellemetlen. Egy érdekes ötlettel egyesítették a hagyományos kés-villát, egy könnyen használható pálcika utánzattal.

Egy rövid magyarázó videó:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Jaguár krokodilra vadászik

Napi videó:   Törékeny gyerekek

Napi fotó:  Különleges ház

(via uncommongoods)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Dupla korsó sör

Tényleg ideje ledózerolni a Föld bolygót, ha már ilyen találmányok is születnek. Pertut inni túl közel van, ráadásul könnyen letörik. Ha valakinek van egy jó ötlete, mire jó, örömmel várom. Addig is átkozzuk érte közösen a tervezőt, Giuseppe Colarussot.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Így épült

Napi videó:   A legkeményebb sport páros

Napi fotó:  Dubai éjszaka

(via designboom)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.