Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szilikon főzőkosár

A FoodPod egy modern szilikon főző eszköz, a tervezői szerint célja, hogy megkönnyítse a főzést , párolást, blansírozást, és így időt takarítsunk meg. A Foodpodot könnyű megtölteni, legyen az zöldség, tojás, vagy éppen kagyló. Pattintsuk rá a fedelet. A száránál fogva lehet a vízbe beereszteni, és onnan kivenni. A szára a rugalmas kampó végével az edény oldalára akasztható. Kiemelve gyorsan távozik belőle a víz. A neten 15 dollárért megvásárolható.

Egy bemutató videó a termékről:

Tovább


Zsírmágnes

Őrült ötletnek hangzik, de működik a dolog.

Előfordul, hogy ételeinken kicsit túl sok lesz a zsír. Többet tettünk bele, mint kellett, kifőtt az ételből, stb. A lényeg, hogy rosszul mutat, elrontja az ételt, vagyis valahogy meg kell szabadulni tőle. Hidegen még csak-csak le lehet szedni a tetejéről, de első tálalás előtt, melegen mit tehetünk.

Tovább


Tavaszi húsos pirog

A pirog vagy pirozsok egy isteni orosz étel, egy olajban sült, töltött, kelt tészta. Nem csak Oroszországban, a többi szláv konyhában is ismert étel. A név eredete ismeretlen, valószínűleg a pir, lakoma szóból ered. Tipikusan egy olyan étel, amiben a maradékokat fel lehet használni. A pirog általában a nagyobb méretű, míg a pirozsok kisebb.

A kelt tésztát készíthetik édesen vagy sósan, a tölteléktől függően. Ha sós tésztát készítenek, a töltelék lehet szinte bármilyen zöldség (káposzta, gomba, burgonya) vagy hús, az édes tésztába pedig általában gyümölcsfélék (málna, szeder, eper, ribizli, alma, barack stb.) kerülnek. Ezután a töltött tésztabuckákat megkenik tojássárgájával és vagy forró olajban, vagy sütőben sütik.

A pirog tésztájára pártucatnyi variáció biztosan létezik. A töltelékben semmi sem szab határt a fantáziánknak, azt és úgy keverjük össze, ahogy akarjuk. Ez a mi kedvenc tavaszi húsos receptünk.

Húsos-medvehagymás pirog

Tovább


Medvehagymás-túrós pogácsa

Tudom, hogy manapság divat utálni a medvehagymát, mert a csapból is ez folyik, de mit tegyek, egyszerűen finom. És mivel most van a szezonja, most kell csinálni. Ez az egyik kedvenc medvehagymás pogácsa receptünk.

Medvehagymás-túrós pogácsa

Tovább


Ehető ruhák

Koreai képzőművész Yeonju Sung élelmiszerekből tervezett és alkotott meg ehető ruhákat. A kollekció alapanyagai között olyanokat találunk, mint paradicsom, banán, padlizsán, újhagyma, fehér retek, stb.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.