Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor apa csomagolja az ebédet

A japán komikus, Takafumi Ozeki nem csak ebédet csomagol lányának, személyesen neki alkot valami különlegeset. A dizájn abszolút személyes: kislánya rajzait formázza meg az ételből.dizájn ebéd gyerekrajz

Tovább


Menük az első osztályról

Te is a sósmogyoró-saláta/zsömle menühöz vagy szokva a repülőn? Az első osztályon ilyen egy menü. Igaz, a milliós jegyárba belefér egy fapados repjegy-árú vacsora.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Az autó nélküli város mítosza

Napi videó:   Durva kosárlabda-edzés

Napi fotó:  Pár pillanatra ott hagytam a kajakot, és...

Macskaőrség:   Házicicák Dubaiban

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Az apu ilyen uzsit csinált

A San Franciscoban élő Beau Coffron csomagolta ezeket a fantasztikus ebédeket lányának.

Tovább


Hinta-étkező

Lakásba semmiképp sem ajánlanám, de kertbe, teraszra bulis ez az asztal. Ezek az igazi hinta-székek. Egy délutáni beszélgetéshez, egy nyáresti vacsorához csaknem ideális. Bár a ki-beszállás kissé nehézkes, de a jó balhé megér ennyit.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Ilyen egy igazán havas tél

Napi videó:   Kígyót festeni az ecset felemelése nélkül

Napi fotó:  Gazdi, védj meg!

(via imgur)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Könnyű őszi ebéd

Rengeteg őszi gyümölcs és termést hozott az ősz. Ideje egy kis könnyű alapozó diétának az ünnepek előtt. Tápláló, egészséges, mégis könnyű és finom.

körte, szőlő, dió, és mogyoró

És valami izgalmas, kísérőnek:

Néhány szelet füstölt sajt

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Titokzatos körök a tenger fenekén

Napi videó:   Minden álma valóra vált...

Napi fotó:  Átsétálnál alatta?

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.