Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ünnepi asztalok karácsonyra

Közel két tucat ötlet az ünnepi asztal díszítésére, kinek-kinek ízlése, pénztárcája, kedve szerint. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Egy férfinak is kell játszószoba

Napi videó:   Láncreakció sportolókkal

Napi fotó:  Fekete-fehér falu

(via internet)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kék, zöld, piros sör Japánból

A japánoknak nem elég a világos, a vörös, a barna, és a fekete sör. Nekik színes is kell.

Az Abashiri Brewery ilyennel is kiszolgálja fogyasztóit. A cég a sört jéghegyek felolvasztott vizéből készíti. A rajongói szeretik  színes sört, és azt mondják, finom íze van.

A kék sör egy hínár hozzáadásával nyeri el a színét.

A zöld sör esetében is egy hínárt használnak, de egyéb növényeket is a Japán Siretoko félszigetről.

 A piros sör egy antocián nevű növényi pigmenttől lesz piros, amely a virágokban és gyümölcsökben található.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Látod a baglyokat?

Napi videó:   Citrom evő mókus

Napi fotó:  Mélyen alszik a cicus

(via oddity)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A világ legnagyobb csokoládé szökőkútja

Melyik a legfinomabb szökőkút? Természetesen a csoki. És hol volt ebből a legnagyobb? Természetesen csakis Las Vegasban.

 

Bellagio szállodában felépített csoki szökőkút 9 méter magasból, a mennyezet alól pergette lefelé sok kisebb „vízesésben” a fehér-, a tej-, és az étcsokoládét.

 

A rendszerben összesen több mint egy tonna finom csokoládé keringett.

Jean Philippe Patisserie, a díjnyertes cukrász másfél éven keresztül tervezte és építette teljesen egyedül.

Sajnos az egész szökőkút üveg mögé volt zárva, így senki sem márthatta ujját a csokiba egy kis kóstolásra.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Hogyan tűntesd el excsajod tetovált képét

Napi videó:   Ijedős férfiak

Napi fotó:  Mi van a fürdőzők kezében?

(via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Aludj hamburgerben

Aludtál már hamburgerben? Pontosabban sajtburgerben. Ebben az ágyban mindaz megtalálható, ami egy igazi sajtburgerben. A puha húsmatractól egy sajtszelet lepedő, és egy fodros salátalevél választ el. A fejed alá gyömöszölheted az uborkát, vagy akár a ketchupot is.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Légből kapott terhesség, avagy így készült a gyerek

Napi videó:   Ujjak nélkül zongorázik

Napi fotó:  Trükkös bringás

(via oddity)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Egytonnás mortadella

Mortadella! Az olasz felvágottak királya. Semmi mással össze nem téveszthető. Eredetileg bolognai felvágott, ma már számos olasz régióban gyártják.

A mortadella sertéshúsból készül de a szalonna egy részét (legalább 15 százalékát) nem darálják bele, hanem kockázva belekeverik. Ez adja összetéveszthetetlen mintázatát.

A receptek eltérőek, minden gyártó a maga ízlése szerint fűszerezi, de gyakran adnak hozzá pisztáciát, zöld szemes borsot, vagy olajbogyót.

A mortadellát lassú tűzön hosszan főzik, majd száraz hővel szárítják. Sok helyen kicsit meg is füstölik.

Legfontosabb jellemzője a mérete. Az igazi mortadella legalább harminc centiméter átmérőjű rúdban készül, súlya kétszáz kiló, de fél méter átmérőjű, és egytonnásak is előfordulnak.

Vásárláskor helyben, előttünk, vékonyan szeletelik. Újabban gyakran mint a sajtot darabolják.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   A pénzcsináló

Napi videó:   Világrekord: Meglovagolni a 27 méteres hullámot

Napi fotó:  A legkirályabb cumi

(via odditycentral)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.