Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A csokoládé csodája

Megtekintés csak saját felelősségre:

Tovább


Bagett-asztal

Ezt a bagett-asztalt a lengyel Studio Gyalik design cég készítette.

Az asztalt egy bécsi esettanulmány ihlette, amely szerint Bécsben annyi élelmiszert dobnak ki, amennyivel Graz lakóinak felét táplálni lehetne.

Tovább


Filterpréselő teásbögre

A teaivás piaca a jelek szerint vég nélkül ontja a különböző dizájnú és funkciójú bögréket. Legújabb felfedezettem a bögre, amelyik kipréseli helyettem a filtert. Mindezt anélkül, hogy nekem szorongatnom kellene a zacskt, csupa tea lenne a kezem, stb. A Tea Cup SlingsHOT tervezője Samir Sufi.

Tovább


Gyorséttermek: reklám és valóság

Érdekes következménye lenne, ha a reklámtörvény kötelezné a hirdetőket, hogy csak a valóságnak megfelelően mutathatnák be a termékeiket. Ha ez is a fogyasztót megtévesztő hirdetésnek számítana?

Tovább


Te megetetnéd a gyerekkel?

Japán instant édesség gyerekeknek. A mindenféle műporból és egy kis vízzel műkrémeket lehet csinálni. A műkrémet megformázva műszushi édesség születik. Gusztusos, nem?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.