Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zsírmágnes

Őrült ötletnek hangzik, de működik a dolog.

Előfordul, hogy ételeinken kicsit túl sok lesz a zsír. Többet tettünk bele, mint kellett, kifőtt az ételből, stb. A lényeg, hogy rosszul mutat, elrontja az ételt, vagyis valahogy meg kell szabadulni tőle. Hidegen még csak-csak le lehet szedni a tetejéről, de első tálalás előtt, melegen mit tehetünk.

Tovább


Kalóz süti

Azt hiszem nincs olyan kiskölyök, a ki ne adná oda kampókezét, és fél szemtakaróját egy láda ilyen sütiért. És bármelyik anya egy ilyen kinccsel megrakott tálcával vezér lehetne.

Tovább


K-Wine, a parti tányér

Legyen az kerti parti, házibuli, vagy céges rendezvény, az egyik legnagyobb problémánk, hogy csak két kezünk van. És eljön a pillanat, hogy enni szeretnénk. Az egyik kezünkben van a tányér, a másikban a borospohár,és nem tudjuk mivel megfogni a falatot.

 

Erre az örök problémára nyújt ötletes megoldás a K-Wine. A tányért alulról foghatjuk meg, a közepén egy mélyedés van, lyukkal a közepén, amelybe bele lehet vezetni a talpas poharat. Így nyugodtan tudunk falatozni.

 

 

 Designer: Matteo Bertanelli és Michele Di Monte

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Grand Canyon-átverés

Napi videó:   Csúnyán átvert házaspárok

Napi fotó:  Ez a meleg már nekem is sok

(via k-wine)

Tovább


A legjobb bevásárló papírzacskók

Tovább


Grillező járgányok

Ha az az álmod, hogy tiéd legyen a leggyorsabb grillező a környéken, valami ilyesmire lesz szükséged.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.