Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hova rakjam a sört

Strandon, bulin, vagy horgászás közben kortyolgatjuk a sörünket, de kell a szabad kéz, le kell tenni valahova a sört. A földre nem szívesen tesszük le, mert valaki felrúgja, belemásznak a bogarak, stb. Ilyen helyzetekben lehet megoldás a sörtüske, egy kemping sörtartó, amelyet csak le kell szúrni a földbe. Az interneten megvásárolható 10 dollárért.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Csak hiszed, hogy azt látod

Napi videó:   Táncos lábú rendőrnő

Napi fotó:  Árnyékjáték

(via wanelo)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


12 tökéletes reggeli

12 érv, hogy miért érdemes reggel felkelni:

Tovább


Szilikon főzőkosár

A FoodPod egy modern szilikon főző eszköz, a tervezői szerint célja, hogy megkönnyítse a főzést , párolást, blansírozást, és így időt takarítsunk meg. A Foodpodot könnyű megtölteni, legyen az zöldség, tojás, vagy éppen kagyló. Pattintsuk rá a fedelet. A száránál fogva lehet a vízbe beereszteni, és onnan kivenni. A szára a rugalmas kampó végével az edény oldalára akasztható. Kiemelve gyorsan távozik belőle a víz. A neten 15 dollárért megvásárolható.

Egy bemutató videó a termékről:

Tovább


Csináltál már ilyet habverővel?

Főzés közben gyakori feladat a tojás szétválasztása sárgájára és fehérjére. Ezt a viszonylag egyszerű feladatot gyakran nem sikerül jól vagy éppen tisztán megcsinálnunk. A különböző tojás elválasztó masinákkal meg nem érdemes foglalkozni, annak az elmosogatása több idővel jár, mint amennyit nyertünk a használatával.

Tovább


Egy igazi férfinak ilyen kell nyárra

Hogy nyitsz ki egy láda sört? Egy mozdulattal!

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Elhagyott helyek szépsége

Napi videó:   Gumiégetés Új-Zéland legszebb tájain

Napi fotó:  Urup-sziget, Kuril-szigetek, Szibéria

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.