Itt a kukorica-szezon, aki utálja, hogy égeti a kezét a forró cső, azoknak itt van néhány klasszikus, de modernizált, békebeli megoldás.
Itt a kukorica-szezon, aki utálja, hogy égeti a kezét a forró cső, azoknak itt van néhány klasszikus, de modernizált, békebeli megoldás.
Tényleg ideje ledózerolni a Föld bolygót, ha már ilyen találmányok is születnek. Pertut inni túl közel van, ráadásul könnyen letörik. Ha valakinek van egy jó ötlete, mire jó, örömmel várom. Addig is átkozzuk érte közösen a tervezőt, Giuseppe Colarussot.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Napi videó: A legkeményebb sport páros
(via designboom)
Nem tudom ki találta ki a partykon a falatnyi szendvicseket, de ez már önmagában is egy emberiség elleni vétek. Nem illik a tányérra egyszerre többet rakni, csak úgy tartani pedig kényemetlen, pláne, ha kezet kellene közben fogni. Dilis szendvicshez őrült tányér: csak húzd fel az ujjadra, és pont elfér rajta a szendvics.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Termesz-apokalipszis New Orleansban
Napi videó: Kétéves búvárzseni
Napi fotó: Elhagyott hullámvasút
(via iif)
Ha a konyhát, a vendégséget, vagy a kerti partit egy kicsit fel akarod dobni, akkor csak egy ilyen kesztyűben ragadd meg az edény fülét. A siker garantált.
Első látásra hülyeségnek tűnik, minek lekupakolni egy zöldséget vagy gyümölcsöt. De ha belegondolunk, nagyon is praktikus eszköz. A megkezdett zöldség vágási felülete nem kezd el oxidálódni, nem fog megbarnulni, rohadni, penészedni. A vágási felületet mindig frissen tartja.