Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: különleges borospohár

De ki fogja használni a szívószálat?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee:  Babák és tetkós szülők

Macskaőrség:  Macskák egykor és most

Napi videó:  Gyúrunk, vazze?

Toochee-fotó:  Boldog pillanat

 

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Különleges borospohár

A Müzz design csapatának kreatív duója, Melodi Bozkurt és Erin Turkoglu különleges borospoharat álmodott meg. A "Meld Wine" fantázianevű poharat a kéz és a pohár kölcsönhatása ihlette. Tökéletesen kézbentartható, az asztalon mégsem stabil.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   A svéd mozdonyvezető-fiúk szoknyában járnak

Napi videó:   Szellemsakkozó

Napi fotó:  A nyúl, aki igazán tud élni

(via neatorama)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


K-Wine, a parti tányér

Legyen az kerti parti, házibuli, vagy céges rendezvény, az egyik legnagyobb problémánk, hogy csak két kezünk van. És eljön a pillanat, hogy enni szeretnénk. Az egyik kezünkben van a tányér, a másikban a borospohár,és nem tudjuk mivel megfogni a falatot.

 

Erre az örök problémára nyújt ötletes megoldás a K-Wine. A tányért alulról foghatjuk meg, a közepén egy mélyedés van, lyukkal a közepén, amelybe bele lehet vezetni a talpas poharat. Így nyugodtan tudunk falatozni.

 

 

 Designer: Matteo Bertanelli és Michele Di Monte

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Grand Canyon-átverés

Napi videó:   Csúnyán átvert házaspárok

Napi fotó:  Ez a meleg már nekem is sok

(via k-wine)

Tovább


Te hány borospoharat bírsz el egyszerre?

Philip Osenton megdöntötte a "borospohár-tartás egy kézben" világrekordját. Ne nagyon próbáljuk meg követni: egyrészt ha rosszul sikerül, akkor takaríthatunk, másrészt három családnál sincs elég borospohár hozzá.

Jócskán megdöntötte az előző rekordot, amelyet egy Barcelonában dolgozó, Fülöp-szigeteken született férfi állított fel 2007-ben, 39 pohárral.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.