Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyors kerti tűzhely 4 beton béléstestből

Épitkezőknek ideális gyorsmegoldás.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Esküvő a levegőben
Macskaőrség:  Amikor a cica felnő
Napi videó:   Durva szélroham
Napi fotó:  Nem tervezett leszállás

(via youtube) 

dizájn kert tűzhely betondizájn kert tűzhely beton

Tovább


Konzervnyitás minden eszköz nélkül.

Csak egy kis beton kell hozzá. Nem túl praktikus megoldás, de ha minden kötél szakad, jól jöhet.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   "Utállak"-kártyák

Napi videó:   A világ az ablakomból

Napi fotó:  Tragikus szerelmi történet

Macskaőrség:   Macska a mellkason 

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hamis kínai dió

Az még érthető, hogy a Dejó napraforgómagból készül, de hogy a héjasat is hamisítják.

Február 15-én Li úr vásárolt 2,5 kiló diót egy utcai árustól Csengcsou városában, Henan tartományban. Miután hazaért, és feltörte a diókat, egy részében betondarabokat talált. A nagyobb profit érdekében az eladó összegyűjtötte azokat a diókat, amelyeknek szépen kettévált a héja. Kiszedte a dióbelet, és betondarabot rakott a helyére. Hogy ne zörögjön a beton papírba csomagolta. Ezután a két felet összeragasztotta.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   24 karátos aranyozott szivar

Napi videó:   Féktelenül boldog kutya

Napi fotó:  Az észak-koreai tábornokok krémje

(via ministryoftofu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.